Red-Gsm - Forum o Mobitelima


Go Back   Red-Gsm - Forum o Mobitelima > Operativni Sustavi / Software / Aplikacije > Ostali operativni sustavi > Symbian


Odgovori
 
Bookmark and Share Alati Za temu
Staro 23-10-2014   #1
dxdy
Super Moderator
 
dxdy's Avatar
 
Lokacija: U kući
Dob: 50
Mobitel: Xiaomi Poco X3 NFC
Operater: A1
Postovi: 7,730
Zahvalio: 429
Pohvaljen 7,068 Puta u 2,941 Posta
Uobičajeno [Symbian] VAŽNO: Nadogradite postavke za e-mail račune na vašim Symbian uređajima

Microsoft je poslao obavijest svim korisnicima Symbian uređaja vezano uz problem sinkronizacije e-mail računa na tim uređajima. Moguće je da su se korisnici spomenutih uređaja susreli s određenim problemima provjere e-mail računa na svojim uređajima pa je Microsoft ponudio rješenje kako bi iste mogli nesmetano nastaviti koristiti. Cijeli postupak promjene načina prihvaćanja e-maila su pojasnili na ovoj stranici. Promjene postavki e-mail računa bi trebalo napraviti do 17. studenog. 2014. godine jer nakon toga nećete biti u mogućnosti slati ni primati mailove na vaš Symbian uređaj.

Primjera radi, prvo što se predlaže je brisanje svih računa unutar e-mail aplikacije te pojedinačno postavljanje novih. Ukoliko je riječ o Gmail računu, onda trebate u nijeti sljedeće postavke:

Incoming mail server
Type:IMAP4
Server:imap.gmail.com
Port:993
Requires SSL

Outgoing mail server
Server:Smtp.gmail.com
Port:465
Requires SSL
Requires authentication

Slične upute koje možete potražiti na ovoj poveznici su napisane za različite Microsoft, Yahoo i druge e-mail račune.
dxdy je odsutan trenutno   Reply With Quote
Odgovori


Dozvole Podforuma/Teme
Ne možete otvarati nove teme
Ne možete odgovarati na postove
Ne možete slati privitke
Ne možeteuređivati vlastite postove

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


           

Vremenska Zona je GMT +2. Trenutno je 02:43 sati.


Powered by vBulletin ©
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.2