Red-Gsm - Forum o Mobitelima


Go Back   Red-Gsm - Forum o Mobitelima > Operativni Sustavi / Software / Aplikacije > Ostali operativni sustavi > Windows Phone 7


Odgovori
 
Bookmark and Share Alati Za temu
Staro 15-02-2012   #1
dxdy
Super Moderator
 
dxdy's Avatar
 
Dob: 45
Mobitel: Xiaomi Mi Mix 2S
Operater: ViP
Postovi: 7,417
Zahvalio: 425
Pohvaljen 6,806 Puta u 2,823 Posta
Uobičajeno [Tutorial] Pocetak rada sa WP7 - upute za pocetnike

Ovaj tutarial je osmisljen da vam objasni sto i kako podesiti WP7 uredjaj ispocetka. Svatko tko zeli moze napisati sto smatra da je potrebno. Postepeno cu dodavati i pisati nove stvari. Nadam se da ce vam biti od pomoci. Ovdje necu navoditi postupke za Jailbreak ili stavljanje custom ROM-ova jer je to vec objasnjeno u temama koje se tim bave.

Kod prvog startanja, uredjaj ce traziti da podesite osnovne postovke (jezik, Live account i sl.). Ukoliko ste instalirali (Flashirali novi ROM) bilo bi dobro da nakon prvog starta napravite hard reset (Settings - About - reset my phone)

Ukoliko zelite da vam Marketplace ima pristup svim aplikacijama, izaberite English (US) ili English (GB)... Hrvatski marketplace jako je siromasan aplikacijama. No time postoji mogucnost zakljucavanja accounta na US regiju a tako ne mozete kupovati aplikacije)... isto tako HR regija ne podrzava XBOX Live igrice

Prijava na Live account (hotmail, MSN) je obvezna ako zelite imati pristup Marketplace-u, te koristiti sinhronizaciju kontakata i kalendara sa Live accountom. Isto tako imate 25 GB prostora na SkyDrive-u za pohranu i sinhronizaciju slika, video datoteka, dokumenata i ostalog. Mnoge aplikacije podrzavaju upload na SkyDrive... sluzbenu SkyDrive aplikaciju mozete preuzeti s Marketplace-a. Dobar progaram je i SkyManager (moguce ga je kupiti van marketplace-a sa PayPal-om)

Dodavanje ostalih racuna (Google, Facebook, POP3 email racuna i drugih) radite u Settings - email+accounts
Kod dodavanja Facebook racuna, postavit ce vam pitanje da li zelite omoguciti chat. Chat ce vam raditi preko messaging sistema na uredjaju.

Ukoliko ne zelite koristiti podatkovnu vezu za konekciju s internetom, iskljuciti ju mozete pod Settings - Cellular. Ne zaboravite da MMS treba podatkovnu vezu ukljucenu ali mozete ju sami ukljuciti kada vam dodje (ili saljete) MMS.

Obavezno podesite mobilnu vezu sa programom ovisno o prozvodjacu vaseg uredjaja. Program ukoliko vec nije instaliran instalirate sa Marketplace-a.
Ovo su nazivi tih programa prema proizvodjacu:
- HTC: Connection Setup
- Samsung: Network Profile
- LG: Network Setup
- Nokia: Network Setup
Pokrenite program. Ukoliko automatski ne prepozna vaseg mobilnog operatera, izaberite ga rucno i potvrdite. Zatim idite u Settings - Cellular.
Provjerite sve postavke i podesite ih po zelji. Ako vam se nije podesio APN, morate ga sami unijeti. bez APN-a vam ne radi podatkovna veza a samim time ni MMS... nazovite vasu SZK i trazite da vam dadu APN podatke za podatkovnu vezu koju koristite kod vaseg operatera. Imate ovdje za VIP i Tele2. Na istom linku imate i postavke za Email.

Pod Settings - Applications - Phone ukljucite International Assist. Tu unosite i Voicemail number ako vec nije automatski podesen.

Kontakte sa vase SIM kartice morate importirati na uredjaj da bi se mogli koristiti. Oni ce se automatski sinhronizirati sa vasim Live accountom pa ih nikad necete izgubiti (cak i kod hard reseta ili flashiranja novog ROM-a cim se prijavite na Live account, kontakti ce biti automatski ucitani). Nazalost ne postoji nacin spremanja kontakata nazad na SIM karticu. Nemojte importirati kontakte sa SIM kartice svaki put jer cete duplati kontakte na Live accountu.
Da bi importirali kontakte, kliknite na People plocicu na pocetnom ekranu ili idite pod Settings - Applications - People - Import SIM contacts
Kontakte mozete mijenjati na vasem online Live racunu
http://mail.live.com/?rru=contacts

Za sinhronizaciju multimedije (slika, video datoteka) s kompjutera, koristiti Zune. Instalirajte ga. Sa Zune-om mozete i nadogradjivati WP7 uredjaj na zadnju verziju softwarea. Nadogradjivanje softwarea nije preporucljivo za custom ROM-ove jer sa softwareom nadogradjuju i bootloader pa vam mogu brikati uredjaj.

Da bi sprijecili automatsko ispravljanje rijeci kod pisanja, idite u Settings - Keyboard - typing settings. Kliknite na ime trenutne tipkovnice (English) i iskljucite opciju Correct misspelled wordsSamo za otključane uređaje

Ukoliko imate otkljucani ili custom ROM, instalirajte obavezno i .net Framework 4 i WP SDK 7.1 ukoliko niste...
Ukoliko imate Win XP, pogledajte ovaj tutorial za instalaciju WP SDK 7.1

Za instalaciju XAP fajli sa kompjutera pogledajte ovdje
Da bi instalirali XAP fajle mobitel mora biti otkljucan (ne SIM otkljucan) vec developer/Chevron, interop ili ful unlock sa custom ROM-om. to mogu samo starije verzije WP7 uredjaja... na PC-u morate instalirati .net Framework 4, WP SDK 7.1 (za Windowse 8 mora biti 7.1.1) te Zune. XAP fajle instalirate sa nekim toolom za instalaciju XAP fajli (XAPDeployX npr.)

Vrlo korisni alati za WP7 su Windows Phone Device Manager, Windows Phone Power Tools, wf Phone Tools ali rade samo sa otkljucanim uredjajima i custom ROM-ovima.

Za backup podataka iz programa i igara koristiti Windows Phone Device Manager (WPDM). Instalirajte ga i pokrenite ga. Pricekajte da automatski instalira TouchXperience. Kad je uredjaj spojen sa WPDM, idite pod Manage Applications. Pricekajte da program preskenira instalirane aplikacije. Odaberite koju zelite backupirati. Desni klik i izaberite Backup. Upamtite da se nece napraviti backup cijele aplikacije vec samo postavke i datoteke koje su nastale tijekom koristenja aplikacije.
Kad zelite napraviti restore, instalirajte aplikaciju (ako vec nije) i samo na kompjuteru pokrenite backup fajlu, potvrdite i sve ce se vratiti onako kako je bilo kad ste napravili backup.

Postoje neki programi koji backupiraju sve ali sa njima nikad nije sigurno, narocito na custom ROM-ovima... bolje je i sigurnije raditi sa WPDM....

Da bi napravili backup i restore SMS poruka morate imati otkljucan uredjaj ili custom ROM. Skinite SMSBackup Tool i instalirajte ga na uredjaj. Postoji mogucnost da se nece htjeti pokrenuti i raditi iz prve ali proradi nakon nekog vremena... Za backup poruka, kad pokrenete program, on prvo skenira poruke. Kad zavrsi izaberite export & backup dolje iz izbornika (tri tockice dolje desno). Prebacite na Backup. Kliknite na Backup System SMS Database. Datoteka sa SMS porukama je kreirana na IsolatedStore pod
09125ea9-95de-469a-aedc-22e35389ab0a\BackupVol\Store.vol
Kopirajte Store.vol na kompjuter (Sa WPPT ili WPDM)
Za restore SMS poruka samo kopirajte Store.vol nazad, pokrenite SMS Backup, izaberite export & backup, prebacite na Backup i kliknite na Restore. Kad zavrsi restartajte (ugasite i ponovno upalite) uredjaj.

Hrvatska tipkovnica na WP7 (samo za otkljucane uredjaje ili custom ROM). Skinite i instalirajte Native Keyboard. Pokrenite Native Keyboard. Mozete zamijeniti (Instead) jednu od ponudjenih tipkovnica hrvatskom ili ubaciti (Extend) hrvatske znakove u englesku tipkovnicu. Kliknite na Apply Patch da instalirate tipkovnicu

Zadnji uredio dxdy ; 17-01-2013 u 23:17.
dxdy je odsutan trenutno   Reply With Quote
Zahvalili:
akimbo (21-02-2012), darko964 (15-02-2012), Junction (17-02-2012), kostic.dk (29-05-2012), luckyyyyyy6 (15-04-2012), Tanatos (18-03-2012)
Staro 14-03-2012   #2
dxdy
Super Moderator
 
dxdy's Avatar
 
Dob: 45
Mobitel: Xiaomi Mi Mix 2S
Operater: ViP
Postovi: 7,417
Zahvalio: 425
Pohvaljen 6,806 Puta u 2,823 Posta
Uobičajeno

za kompletni backup svih programa, igara i svega ostalog na uredjaju od sada mozete koristiti WPDM v1.10.0.0

samo pokrenite WPDM i spojite uredjaj. iz padajuceg izbornika (kao na slici) izaberite Backup/Restore phone

UPOZORENJE:
kod ovog nacina backupa zapamtite da ukoliko nadogradite na noviju verziju softwarea, kod restore backupa ce vam se vratiti na verziju koja je bila na uredjaju kod radjenja backupa.... to je posebice problem kod custom ROM-ova koji stalno dobivaju neke nove stvari.... za spasavanje podataka ipak je preporuceno koristiti backup podataka same aplikacije (opisano prije u proslom postu)


Zadnji uredio dxdy ; 23-03-2012 u 23:32.
dxdy je odsutan trenutno   Reply With Quote
Zahvalili:
darko964 (15-03-2012), kostic.dk (29-05-2012), luckyyyyyy6 (14-03-2012), spartacus84 (14-03-2012), Tanatos (18-03-2012)
Staro 24-03-2012   #3
dxdy
Super Moderator
 
dxdy's Avatar
 
Dob: 45
Mobitel: Xiaomi Mi Mix 2S
Operater: ViP
Postovi: 7,417
Zahvalio: 425
Pohvaljen 6,806 Puta u 2,823 Posta
Uobičajeno

Prebacivanje kontakata iz Outlooka na WP7

1. Exportirajte kontakte iz Outlook-a u cvs format.
2. Importirajte kontakte u Gmail ili Hotmail (Live).
3. Sync-ajte vas WP7 uredjaj sa Gmail-om ili Live accountom

i to je sve.

Gmail
https://mail.google.com/mail/#contacts (More - Import)

Hotmail (Live)
https://dub120.mail.live.com/P.mvc#!...25&n=899824756

Zadnji uredio dxdy ; 12-09-2013 u 12:25.
dxdy je odsutan trenutno   Reply With Quote
Zahvalili:
Tanatos (24-03-2012)
Staro 08-04-2012   #4
boka1911
Forumaš
 
Lokacija: Mostar,BiH
Mobitel: HTC 7 Pro.
Operater: HT Eronet.
Postovi: 21
Zahvalio: 1
Pohvaljen 0 Puta u 0 Posta
Uobičajeno

Može pitanje jedno iako mislim da sam u pogrešnoj sekciji ali neznam gdje drugo,kako prebaciti kontakte sa telefona i sima na comp npr,backup contacata da mogu mjenjat karticu i što je to hard reset,kako se čini?
boka1911 je odsutan trenutno   Reply With Quote
Staro 08-04-2012   #5
Junction
Forumaš
 
Junction's Avatar
 
Lokacija: Ovdje..Ako nisam ovdje, tamo sam..Ako nisam tamo onda sam negdje drugdje..
Mobitel: LG Optimus 3D
Operater: T-Mobile
Postovi: 336
Zahvalio: 26
Pohvaljen 50 Puta u 48 Posta
Uobičajeno

Hard Reset ti se nalazi u About Phone > Hard Reset (ili factory settings) ...Pobrise ti sve aplikacije,i podatke koje si stavio na uredaj nakon paljenja i koristenja..
Imas u kojem postu iznad Windows Phone Device Manager i odaberes backup i restore (samo nisam siguran dali ti radi backup cijelog uredaja ili biras)..
Ali kada prebacis kontakte sa SIM-a na uredaj i izvadis karticu,oni ti i dalje ostaju na uredaju iako stavljas novu karticu ili offline rad
(inace http://www.red-gsm.net/t50304/)
__________________
Stari nick: big noob
Junction je odsutan trenutno   Reply With Quote
Staro 08-04-2012   #6
dxdy
Super Moderator
 
dxdy's Avatar
 
Dob: 45
Mobitel: Xiaomi Mi Mix 2S
Operater: ViP
Postovi: 7,417
Zahvalio: 425
Pohvaljen 6,806 Puta u 2,823 Posta
Uobičajeno

napisao sam lijepo da se ne radi kompletni backup uredjaja jer ako se uredjaj nadogradjuje onda sa restore se vrati nazad na staru verziju.... jedino backup podataka iz aplikacija (sto sam preporucio da se radi.... samo malo citanja)

sto se tice kontakata, prvenstveno WP7 uredjaji su koncipirani da rade automatski backup kontakata na Live servis (isto objasnjeno)

postoji za otkljucane (jailbreak) uredjaje WM Device Centar ali neam pojma da li se s njime moze napraviti backup kontakata na PC

Zadnji uredio dxdy ; 08-04-2012 u 12:47.
dxdy je odsutan trenutno   Reply With Quote
Staro 08-04-2012   #7
boka1911
Forumaš
 
Lokacija: Mostar,BiH
Mobitel: HTC 7 Pro.
Operater: HT Eronet.
Postovi: 21
Zahvalio: 1
Pohvaljen 0 Puta u 0 Posta
Uobičajeno

Zanima me takodjer da uradim reset radi marketa i contacata,da mogu adobe i skype nsc,da znam flashirat odma bi,strah me da ga ne upropastim.
boka1911 je odsutan trenutno   Reply With Quote
Staro 08-04-2012   #8
dxdy
Super Moderator
 
dxdy's Avatar
 
Dob: 45
Mobitel: Xiaomi Mi Mix 2S
Operater: ViP
Postovi: 7,417
Zahvalio: 425
Pohvaljen 6,806 Puta u 2,823 Posta
Uobičajeno

nije to strasno kako se cini
http://www.red-gsm.net/t50475/

i ucini jos sad dok se barem moze napraviti.... jer stalno svakim novom nadogradnjom pokusavaju sprijeciti stavljanje custom ROM-ova.... znaci stavis custom ROM i zaboravis na sluzbene nadogradnje i dalje samo koristis custom ROM-ove

Zadnji uredio dxdy ; 08-04-2012 u 15:05.
dxdy je odsutan trenutno   Reply With Quote
Staro 08-04-2012   #9
boka1911
Forumaš
 
Lokacija: Mostar,BiH
Mobitel: HTC 7 Pro.
Operater: HT Eronet.
Postovi: 21
Zahvalio: 1
Pohvaljen 0 Puta u 0 Posta
Uobičajeno

Probat cu pa javim sta bude,jos samo ovo,kabal koji koristim je ovaj usb sto mi je doso uz mob. ili ... Ovo flashirat,to znaci stavit inst. nesto jel tako,btw. verzija mi je 5. nesto,znaci samo redom sa foruma. Naletio sam na jos nesto,sta je zaprave ovo NoDo. Znam da sam pun pitanja ali krhko je znanje,hvala na svemu.
boka1911 je odsutan trenutno   Reply With Quote
Staro 08-04-2012   #10
dxdy
Super Moderator
 
dxdy's Avatar
 
Dob: 45
Mobitel: Xiaomi Mi Mix 2S
Operater: ViP
Postovi: 7,417
Zahvalio: 425
Pohvaljen 6,806 Puta u 2,823 Posta
Uobičajeno

koristis kabl koji si dobio

flashirat znaci programirati njegovu osnovnu memoriju (sistem)

Nodo je nadogradnja WP7 softwarea. isli su ovako redom:

- WP7 (nije imao ime, neki ga zovu Pre-NoDo)
- NoDo
- Mango
- Tango

Tango je sad najnovija i zadnja nadogradnja koja jos nije sluzbeno izasla...

ne zaboravi da na kompjuter instaliras i WP SDK i net Framework 4 ako nemas....

i naravno, Windows 7 je preporuceno da imas na kompjuteru... moze i XP ali zna biti problema nekad u radu s njime


sva ostala pitanja na temu flashiranja i custom ROM-a nastavi ovdje
http://www.red-gsm.net/t50475/

Zadnji uredio dxdy ; 08-04-2012 u 22:06.
dxdy je odsutan trenutno   Reply With Quote
Staro 27-11-2012   #11
dxdy
Super Moderator
 
dxdy's Avatar
 
Dob: 45
Mobitel: Xiaomi Mi Mix 2S
Operater: ViP
Postovi: 7,417
Zahvalio: 425
Pohvaljen 6,806 Puta u 2,823 Posta
Uobičajeno

Ikone na WP8

dxdy je odsutan trenutno   Reply With Quote
Zahvalili:
Tanatos (27-11-2012)
Staro 04-01-2013   #12
dmd_domi
Forumaš
 
Operater: tmobile
Postovi: 34
Zahvalio: 19
Pohvaljen 0 Puta u 0 Posta
Uobičajeno Titlovi uz video

jel ima koji player da mogu gledat filmove s titlovima? nesto ko bs player
dmd_domi je odsutan trenutno   Reply With Quote
Staro 04-01-2013   #13
dxdy
Super Moderator
 
dxdy's Avatar
 
Dob: 45
Mobitel: Xiaomi Mi Mix 2S
Operater: ViP
Postovi: 7,417
Zahvalio: 425
Pohvaljen 6,806 Puta u 2,823 Posta
Uobičajeno

nema......
dxdy je odsutan trenutno   Reply With Quote
Staro 04-01-2013   #14
ivcaferrari
Forumaš
 
ivcaferrari's Avatar
 
Lokacija: Prokuplje
Mobitel: Nokia Lumia 950 xl ds
Operater: MTS/Telenor
Postovi: 72
Zahvalio: 12
Pohvaljen 6 Puta u 5 Posta
Uobičajeno

možeš verovatno zalepiti titl ili ti prevod na film. imaš programe za pc i rešen problem za sve plejere
ivcaferrari je odsutan trenutno   Reply With Quote
Staro 07-01-2013   #15
milorad28
Forumaš
 
Postovi: 11
Zahvalio: 0
Pohvaljen 0 Puta u 0 Posta
Uobičajeno

Kako da promenim melodiju za poruke i e-mail ali ne one u fonu nego da stavim ja po izboru
hvala
milorad28 je odsutan trenutno   Reply With Quote
Staro 07-01-2013   #16
dxdy
Super Moderator
 
dxdy's Avatar
 
Dob: 45
Mobitel: Xiaomi Mi Mix 2S
Operater: ViP
Postovi: 7,417
Zahvalio: 425
Pohvaljen 6,806 Puta u 2,823 Posta
Uobičajeno

limit svakog ringtona je mp3 ili wma od 30 sekundi (ne dulji) i moraš ga syncati sa Zune kao Ringtone (pod Genre)... ne znam dal možeš to koristiti za SMS (nisam pokušavao)

kod otključanih postoji aplikacija s kojom se mogu stavljati i cijele pjesme bez ograničenja

Quote:
In Zune: Right-click the file, and then click Edit.

In the GENRE list, click or type ringtone, then click OK.

Connect your phone to your computer using a cable, and then sync the file to your phone.

On Start, flick left to the App list, then tap Settings > Ringtones + sounds.

Tap the Ringtone list, then find the new ringtone you just added.
dxdy je odsutan trenutno   Reply With Quote
Staro 07-01-2013   #17
zok511
Forumaš
 
Mobitel: Nokia Lumia 830
Operater: VIP
Postovi: 47
Zahvalio: 10
Pohvaljen 6 Puta u 4 Posta
Uobičajeno

Quote:
Orginalni autor dxdy Pregledaj
limit svakog ringtona je mp3 ili wma od 30 sekundi (ne dulji) i moraš ga syncati sa Zune kao Ringtone (pod Genre)... ne znam dal možeš to koristiti za SMS (nisam pokušavao)

kod otključanih postoji aplikacija s kojom se mogu stavljati i cijele pjesme bez ograničenja
ne ide to za SMS
zok511 je odsutan trenutno   Reply With Quote
Staro 07-01-2013   #18
milorad28
Forumaš
 
Postovi: 11
Zahvalio: 0
Pohvaljen 0 Puta u 0 Posta
Uobičajeno

Quote:
Orginalni autor zok511 Pregledaj
ne ide to za SMS
znaci melodije za poruke ne mogu da se menjaju osim onih postojecih melodija
milorad28 je odsutan trenutno   Reply With Quote
Staro 07-01-2013   #19
zok511
Forumaš
 
Mobitel: Nokia Lumia 830
Operater: VIP
Postovi: 47
Zahvalio: 10
Pohvaljen 6 Puta u 4 Posta
Uobičajeno

Quote:
Orginalni autor milorad28 Pregledaj
znaci melodije za poruke ne mogu da se menjaju osim onih postojecih melodija
upravo tako, ne znam da li su to omogućili na WP8
zok511 je odsutan trenutno   Reply With Quote
Staro 07-01-2013   #20
dmd_domi
Forumaš
 
Operater: tmobile
Postovi: 34
Zahvalio: 19
Pohvaljen 0 Puta u 0 Posta
Uobičajeno

ako imas custom rom i devstor8 imas app ringtones2sms i tamo nadjes melodiju i stavis u ju za sms
dmd_domi je odsutan trenutno   Reply With Quote
Staro 26-03-2013   #21
luja
Forumaš
 
Postovi: 50
Zahvalio: 23
Pohvaljen 0 Puta u 0 Posta
Uobičajeno

Quote:
Orginalni autor milorad28 Pregledaj
znaci melodije za poruke ne mogu da se menjaju osim onih postojecih melodija
Možeš mijenjati melodije sms-a sa Myringtone2SMS programčićem!
luja je odsutan trenutno   Reply With Quote
Staro 26-03-2013   #22
dxdy
Super Moderator
 
dxdy's Avatar
 
Dob: 45
Mobitel: Xiaomi Mi Mix 2S
Operater: ViP
Postovi: 7,417
Zahvalio: 425
Pohvaljen 6,806 Puta u 2,823 Posta
Uobičajeno

Quote:
Orginalni autor luja Pregledaj
Možeš mijenjati melodije sms-a sa Myringtone2SMS programčićem!
da ali na otkljucanim i custom ROM-ovima... Myringtone2SMS je homebrew aplikacija
dxdy je odsutan trenutno   Reply With Quote
Zahvalili:
luja (26-03-2013)
Staro 13-09-2014   #23
sale.porec
Forumaš
 
sale.porec's Avatar
 
Lokacija: RI
Mobitel: prestigio 4040 , Lumia 800
Operater: bonbon
Postovi: 13
Zahvalio: 5
Pohvaljen 0 Puta u 0 Posta
Uobičajeno

dan svima
ja sam nov u WP svijetu, pa se mučim već na početku.
Dobio sam Lumiu 800 WP 7.8 i sad bi se trebao prijavit sa onim ID-om. Ja otvorio sve i upisao u mob, ali tu je problem. postoji drugi ID kojeg nemogu obrisat. Dali da vratim mob na tvorničke postavke? hoče li se izbrisat taj ID i dali će mi se izbrist kontakti?
__________________
m45573r-RI

Zadnji uredio sale.porec ; 13-09-2014 u 14:28.
sale.porec je odsutan trenutno   Reply With Quote
Staro 13-09-2014   #24
dxdy
Super Moderator
 
dxdy's Avatar
 
Dob: 45
Mobitel: Xiaomi Mi Mix 2S
Operater: ViP
Postovi: 7,417
Zahvalio: 425
Pohvaljen 6,806 Puta u 2,823 Posta
Uobičajeno

moraš napraviti hard reset (na tvorničke postavke) da bi unesao novi Live (microsoftov račun)

kontakti se spremaju na Live račun i ako ih želiš prebaciti na novi račun onda moraš ovako napraviti http://www.red-gsm.net/showpost.php?...7&postcount=10 odnosno ako želiš kontakte sa starog računa prebaciti na novi...
dxdy je odsutan trenutno   Reply With Quote
Zahvalili:
sale.porec (13-09-2014)
Staro 13-09-2014   #25
sale.porec
Forumaš
 
sale.porec's Avatar
 
Lokacija: RI
Mobitel: prestigio 4040 , Lumia 800
Operater: bonbon
Postovi: 13
Zahvalio: 5
Pohvaljen 0 Puta u 0 Posta
Uobičajeno

problem je što to nije stari račun, nego od lika iz Italije. Znači nekako spremim kontakte i napravim Hard reset i onda upisujem moj


Quote:
Orginalni autor dxdy Pregledaj
moraš napraviti hard reset (na tvorničke postavke) da bi unesao novi Live (microsoftov račun)

kontakti se spremaju na Live račun i ako ih želiš prebaciti na novi račun onda moraš ovako napraviti http://www.red-gsm.net/showpost.php?...7&postcount=10 odnosno ako želiš kontakte sa starog računa prebaciti na novi...
__________________
m45573r-RI
sale.porec je odsutan trenutno   Reply With Quote
Odgovori

Alati Za temu

Dozvole Podforuma/Teme
Ne možete otvarati nove teme
Ne možete odgovarati na postove
Ne možete slati privitke
Ne možeteuređivati vlastite postove

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


           

Vremenska Zona je GMT +2. Trenutno je 07:30 sati.


Powered by vBulletin ©
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.2