Red-Gsm - Forum o Mobitelima


Go Back   Red-Gsm - Forum o Mobitelima > Announcements


Global Announcement
04-02-2009 until 08-04-2035
Admin
Administrator
 
Admin's Avatar
 
Postovi: 0
Zahvalio: 0
Pohvaljen 0 Puta u 0 Posta
Pravila Red-Gsm.net Foruma

Uporabom ovog foruma, slažete se da nećete objavljivati nikakav materijal koji je neistinit, pogrdan, neispravan, uvredljiv, vulgaran, pun mržnje, uznemirujući, nepristojan, seksualno usmjeren, prijeteći, napadanje tuđe privatnosti, materijal za odrasle, ili na bilo koji drugi način krši zakone RH.

Također se slažete da nećete objavljivati nikakav materijal koji je zaštićen autorskim pravom, osim ako Vi imate autorsko pravo ili imate pismeno dopuštenje vlasnika zaštićenog materijala. Spam, flooding, reklame i lančane poruke su također zabranjeni na ovom forumu.

Nemoguće je za upravu ili vlasnike ovog foruma potvrditi ispravnost svih poruka. Zapamtite da mi ne pratimo aktivno objavljene poruke, i stoga nismo odgovorni za sadržaj svih sadržanih poruka. Ne garantiramo točnost, potpunost ili korisnost objavljenih informacija.

Ako se utvrdi da je korisnikovo korištenje pojedinog privitaka uzrokovalo određen vid štete vlasniku privitka korisnik će biti upozoren, a privitak izbrisan. Mi ne pratimo aktivno objavljene pivitke, i stoga nismo odgovorni za sadržaj objavljenih privitaka.

Objavljene poruke izražavaju poglede njihovog autora, ne nužno poglede cijelog foruma, njegove uprave, članova i vlasnika. Svi koji smatraju da je objavljeni materijal neugodan ili neprikladan trebaju odmah obavijestiti administratora ili moderatora ovog foruma. Uprava i vlasnici ovog foruma zadržavaju pravo da brišu sav neugodan i neprikladan sadržaj.
Isključivo Vi sami ste odgovorni za sadržaj Vaših objavljenih poruka.

Registracijom na ovaj forum, dobivate mogućnost odabira korisničkog imena. Savjetujemo vam da odaberete prikladno ime. S ovim korisničkim računom s kojim ćete se registrirati, slažete se da nikada nećete dati svoju lozinku drugoj osobi osim administratoru, zbog Vaše zaštite i drugih opravdanih razloga. Također se slažete da NIKADA nećete koristiti tuđi korisnički račun iz bilo kojih razloga. Strogo je zabranjeno imati 2 ili više korisničkih imena na forumu.

Nakon registracije i prijave na ovaj forum, imati ćete mogućnosti ispuniti detaljan profil. Vaša odgovornost je da objavite točne informacije. Bilo koje informacije za koje uprava i vlasnik ovog foruma odluče da je netočan ili vulgaran, bit će uklonjene, sa ili bez prethodnog obavještavanja. Prikladne sankcije mogu biti primijenjene.

Svakom Vašom objavljenom porukom, vaša IP adresa je evidentirana, u slučaju moguće zabrane posjećivanja ovog foruma ili kontaktiranja vašeg ISP-a. To će se dogoditi jedino u slučaju značajnog kršenja pravila ovog foruma.

Ovaj software sprema tzv. cookies, tekstovnu evidenciju koja sadrži dijelove informacija (poput Vašeg korisničkog imena i lozinke) u memoriji Vašeg browsera. Ovo se koristi JEDINO za Vašu prijavu i odjavu s foruma. Software ne sprema niti šalje ikakve druge informacije Vašem kompjuteru.Ugodno korištenje Red-Gsm Foruma
Admin je odsutan trenutno  

 
           

Vremenska Zona je GMT +2. Trenutno je 17:12 sati.


Powered by vBulletin ©
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.2